torsdag den 2. august 2012

Hvad syndes børnpå 5-6.år er sjovt at lave til en fødselsdag??????
Har et barnebarn der skal holde fødselsdag ved sin far i morgen og jeg skal hjælpe med at finde på lidt sjovt de kan lave, men er lige nu helt tom for ideer,skal bestille kagemand og vi skal lave pizza til aften.

Poser fra Tiger som jeg syndes er super skønne, køber altid nogen stykker er fine at klippe ting ud i

Håber alle får en rigtig god dag 

3 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på at det nok skal blive en super hyggelig fødselsdag. Du er så god til at finde på noget og nogen gange skal der ikke ret meget til før børnene hygger sig. jeg tror at i får en rigtig dejlig dag.
  Så lige i dit tidligere indlæg om din plante og nu skal jeg da bare på jagt efter den. Tror desværre at den bliver svær at støve op, men jeg må håbe det lykkes.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
 2. Fik Navnet som du kan læse og fik at vide de formerede sig ved frø.
  så skal nok gemme nogen og sende til dig og hvis der er andre der kunne tænke sig det.
  Ja vi håber vejret bliver godt har pustet flere sække op med balonger i dem skal de så have med ud i haven og nogen af de her flamingo isolerings rør, så de kan skyde til dem uden det slår for hårdt, hvis de skulle ramme hinanden.
  Skal igang med at bage boller med crem i, gammeldags lagkage det syndes mikkel er det bedste og så med glasur og flødeskum

  SvarSlet
 3. Det lyder til at det bliver en rigtig dejlig dag. jeg håber for jer at vejret vil arte sig så de rigtig kan være ude. Jeg håber meget at din plante sætter frø, for den vil jeg rigtig gerne prøve at have i min have.Jeg elsker planter og blomster og er faktisk rigtig god til at passe dem.
  Ha en rigtig dejlig weekend.
  Mange knuz fra Lina

  SvarSlet

Skomagerhuset

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog-arkiv