tirsdag den 7. februar 2012

Risengrød i bytte for tegninger

Mikkel kom med mange nye billeder til mig og blev rigtig glad for dem ,han fortalte at han tænkte meget på hvad han skulle tegne ,jeg spurte om hvad jeg så kunne give ham for dem, uden tøven ,Risengrød for det måtte han aldrig få ( det tror jeg så ikke er rigtig ) men fluks blev der kogt risengrød kl. 15 Søndag eftermiddag.
Så endnu kan jeg da betale kunstneren for sine tegninger.                                                  SSSSSSSSSyyyyyys Børene sover

Sider lige så stille og laver ting her til både det ene og andet har 4 børn der sover inde på grund af det er for koldt ude -13 der hvor de sover.så selv Pingo går på katte poter.

En lille lur.

                                                                 Godt at være Pingo.

Berøringsangst

Vi var lige inde over emnet berøringsangst, det er der jo nogle børn der har,men ikke dem jeg har.
Vi lavede kagemand og det foregår ved at jeg har et af børene der bliver "elter"  med arme og ben ind på maven, former så arme og ben osv.og alle sætter lys og slik på kagemand (ved at prikke med en finger) alle syndes det er sjovt.
Vi bruger også creme til at smøre på hinandens hænder og sætter dem derefter på papir hvor der bliver drysset med glimmer.Holder ok men kan sprøjtes med lim.
det bliver nogle dejlige bløde hænder ud af det. 

Skomagerhuset

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog-arkiv