tirsdag den 14. august 2012

Jorbærhindbær super flotte
Jorbærhindbær er så smukke og der er aldrig orm i dem.                
 de smager ikke af så meget men fin at pynte med og bare gå og spise når jeg går en tur i haven.
Vil tage nogen med i legestuen i morgen så børene kan smage.
de er store buske bliver omkring 1 m og visner helt væk om vinteren men de breder sig så de skal være et sted hvor det er ok

5 kommentarer:

 1. Jeg har hørt om jordbær hindbær planten men aldrig rigtig set den. Tror måske også at den ikke er så kendt fordi den ikke rigtig smager af noget. Men skæg er den. Så det tidligere indlæg og jeg tager med kyshånd imod alt hvad du har i din have som sætter frø. Griner. Elsker at så og plante og idag skal jeg hente 2 hvide ribs som jeg fik i gave af min bror og hans kæreste. Livet er da bare skønt. Ha en rigtig dejlig dag Ida og skriv lige hvad forsendelse af frø koster. Vil glæde mig til at se hvad du sender til mig.
  Mange knuz fra Lina

  SvarSlet
 2. Jeg sender det så snart der bliver nogen fro og en lille stikling af Jordbærhindbær men ikke før om en mdr eller to
  Kram ida

  SvarSlet
 3. Oh tusind mange gange tak. Det er rigtig sødt af dig, det vil jeg gå og glæde mig til. Er da spændt på den jordbær hindbær plante, den skal jeg nok passe rigtig godt på. Er også spændt på om den der sjove plante fra din mor giver nogle frø. Har selv lige været ude og tage frø af mine fine lyselilla valmue. Min amarylis har lavet frø også så dem skal jeg altså prøve at så. Der er bare så mange og kende ikke rigtig nogen som vil have frø. Måske vi skulle udveksle frø og planter? Tænker tit at det er ærgeligt at der ikke findes sådan en frøportal med gratis frø. Har jo selv en masse som jeg gerne ville give væk.
  God bedring med din fod søde, det var da noget rod. Jeg håber du snart er på benene igen.
  Mange knuz fra Lina

  SvarSlet
 4. Det ser ikke lovende ud med planten fra min mor men det andet kan jeg love, vil rigtig gerne bytte frø er rigtig glad for valmuer men de har svigtet mig i År.
  Skal også sende frø fra min thaiplante jeg har vist den en gang men der skal tålmodighed til, Plantede den ved en god blomst der skal have vand regelmessig og lige pludselig kom en fin lille plante.

  SvarSlet
 5. Jeg pakker straks nogle valmue frø til dig og sender afsted. Også kigger jeg lige hvad jeg ellers har af spændende sager. Den thai plante lyder spændende. Jeg er god til at holde mine planter så tror nu nok at det nok skal blive til noget. Alle som kommer i mit hjem bliver overrasket over alle de planter jeg har. Er jo heldig at have en udestue så mit udvalg er ret stort.
  Håber det går bedre med foden.
  Mange hilsner og knuz fra Lina

  SvarSlet

Skomagerhuset

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog-arkiv