torsdag den 28. juni 2012

Flot buket fra Jannies have


Janni send det billede af en buket hun har lavet fra haven,
gad nok vide hvem der var den heldige? det er hun bare god til også til at dele ud af demBlomster fra min have, bare helt fantastisk næsten som silke at se på.


ER HELT VILDE MED DEM, DE ER DA SKØNNE????? 


Rigtig god blomsterdag til jer alle .

6 kommentarer:

 1. Ja skønne skønne blomster. Altid dejligt at tage en buket med ind. Har selv tonsvis af pæoner i haven som jeg har købt gennem årene. Hvis man bare køber en enkelt plante eller 2 om året, så bliver det alligevel til en del efter 8 år. Kan anbefale at købe de billige pæoner fra Netto. De koster en flad 50er men efter et par år har de vokset sig pænt store. Ingen grund til at købe de dyre på planteskolerne.
  Ha en rigtig dejlig sommerdag Ida.
  Mange knuz fra Lina

  SvarSlet
 2. Jeg har kun 4 forskellige men vil huske din ide for de er faktisk nemme skal bare stå det samme sted hele tiden har altid syndes den var flot vi havde den også i mit barndomshjem.og fantastisk.
  tak for din altid søde kommentare
  Stor kram her fra Ida

  SvarSlet
 3. Der er altså ikke meget som slår en buket fra haven,og pæoner uh hvor er det bare en yndlingsblomst,har også 4,men de blev sat sidste år,så der er ikke mange blomster på dem,jeg vil også holde øje med netto

  SvarSlet
 4. Man kan som regel købe dem om foråret. Det er kun de lyserøde man kan få, men for 50 kr så syntes jeg det er i orden. De andre pæoner som jeg har i haven har jeg købt på forskellige markeder.Jeg gider ikke betale 100 kr eller mere for en lille plante, så derfor holder jeg altid øje når jeg er ude på marked. Sidst købte jeg 5 hostaer for en 50er. De kostede kun 10 kr stk så syntes da helt klart at jeg gjorde en god handel.
  Jeg håber da at i kan finde nogle pæon i Netto. Man skal nemlig være lidt hurtigt for de går som varmt brød. Så hold øje derude piger når foråret kommer.
  Mange knuz fra Lina

  SvarSlet
 5. Jeg kom bare lige forbi.
  Gode billeder af de smukke buketter.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 6. Hej Ida
  du har vundet min giveaway. Jeg ville sende dig en mail, men kan ikke finde den. Vil du maile dit navn og adresse til mig tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  - så vil jeg skynde mig at sende gaven til dig.
  Go' weekend
  Pia

  SvarSlet

Skomagerhuset

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog-arkiv